Bila lama dah tak mengarut©



...tak tau nak tulis apa...
...dah lama tak update...
...lepas ni I try update blog I yang bosan ni...
hahahahahahah!~

...sekarang ni otak pon bengong aje...
... idea banyak2 pon tak leh nak bawak keluar...
...kalau ade bende nak tulis pon last2 tak tulis gak...
...tak pe2 lepas ni I update sokmo blog ni...

...baru2 ni jalan2 la kat blog lain, org kte blog walking...
...salah satu blognye adalah http://burungpipit91.blogspot.com/...
...ni blog kawan aku kat sekolah dlu...
...blog FAEZ YUSOFF...
...Dy ni tulis blog memang best, siap ade gambar2 lagi..
...blog dy ni banyak citer pasal bende2 halus...
...boleh anggap macam kamus jugak la blog dy nih..
...tapi blog HANTU ngan JIN...
...dy ni memang expert pasal bende2 ni...
...dah macam dukun dah aku tgk..
...tp memang aku salute la!...
hahahahahahahahah!!!~


0 comments:

Post a Comment

About Me

Pakistan, Chinese, and Royal Kelantanese from my father's side. Bugis, Indian and Bendahara Megat Terawis ancestry from my mother's side

About this blog

I like to write. I love it. I write what I think. Thinking is a way of greatness.

My Blog List

Welcome!

Followers

Search This Blog

Loading...
Powered by Blogger.

Welcome Message

There was an error in this gadget